Stageplaatsen

Careaz heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen voor verschillende opleidingen. Volg je een mbo-opleiding in zorg en welzijn? Dan kun je via de Beroeps Opleidende leerweg (BOL) stage lopen op een van onze locaties. Volg je een andere mbo-opleiding of een hbo-opleiding? We hebben ook interessante stageplaatsen voor toekomstige facilitair medewerkers, ICT’ers, administratief medewerkers en bijvoorbeeld hbo-verpleegkundige.

We werken hiervoor samen met middelbare beroepsopleidingen (Graafschap College, Adventus, ROC Twente, Prakticon, Pronova, Marianum en Schaersvoorde) en hogescholen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Saxion) in de regio. Je krijgt een stagevergoeding en kunt rekenen op een leuke, leerzame tijd.

werken bij Careaz

‘Deze bijbaan is voor mij de ideale combinatie met mijn opleiding’

Lees hier het hele verhaal van Isaac

Maatschappelijke stage

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs bieden we in overleg maatschappelijke stages op onze locaties Dr. Jenny – Veensgracht en Dr. Jenny – Heelweg in Dinxperlo, Antoniushove in Lichtenvoorde en J.W. Andriessen in Borculo. Je maakt kennis met onze doelgroep, leert iets en draagt ook nog eens je steentje bij in de maatschappij. Je verdient geen geld, maar ontdekt wel hoe leuk het is om iets te doen waar je een ander blij mee maakt.

Interesse?

Wil je meer weten over werken en leren of stage lopen bij Careaz? Neem dan gerust eens telefonisch contact op met opleidingscoördinator Truida Boneschansker, bel 06 30 53 65 79 of mail naar t.boneschansker@careaz.nl.

Stagelopen op een locatie van Careaz