Jouw perfecte baan!

Met plezier naar je werk gaan, fijne collega’s om je heen en je talenten inzetten. Bij Careaz vind je alles wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de ruimte om te groeien als professional én als mens. Samen met zo’n 800 collega’s en 800 vrijwilligers zet je je in voor kwetsbare ouderen in de Achterhoek, zodat zij kunnen genieten van wat het leven te bieden heeft met de zorg die nodig is.

Samen

Je werkt in een zelforganiserend team en hebt veel invloed op je dagelijkse werkzaamheden en je rooster. Alles rondom de zorg regel je samen met je collega’s en in overleg met ouderen en hun naasten. Collega’s van ondersteunende afdelingen zorgen ervoor dat zorgteams hun werk met veel aandacht voor de ouderen kunnen doen. Want werken bij Careaz doen we samen.

Balans

Alleen als je aandacht hebt voor jezelf, kun je aandacht hebben voor een ander. Daarom vinden we het belangrijk dat jij een goede balans ervaart tussen werk en privé en dat je lekker in je vel zit. Je kunt kiezen voor een werkweek van 4 tot 36 uur. Je kunt in het werk rekenen op ondersteuning en tips van onze ergocoaches. En voor meer ontspanning kun je deelnemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘Sterk in Beweging’.

Collega’s vertellen

Wil je een goed beeld krijgen van hoe het is om bij Careaz te werken? Collega’s vertellen je graag over hun werk en waarom ze voor Careaz kozen.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt bij Careaz alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. We zijn een lerende organisatie en prikkelen je met scholing op maat om nog beter te worden dan je al bent. Je leert in de praktijk op je werkplek, volgt klinische lessen die door collega’s worden gegeven of verdiept je kennis via e-learning, Of je dat stapje extra zet, is aan jou. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen groei.

Past dit bij jou?

Bekijk dan onze vacatures. Ook als je op zoek bent naar een bijbaan of vakantiebaan. Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie. Of neem gerust eens contact op met onze HR-adviseurs voor een gesprek over jouw ambities en mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Ga naar de vacatures
Werken bij Careaz in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg

Werken op locatie bij Careaz

Werken op onze locaties