Disclaimer

werkenbijcareaz.nl gepubliceerd op 26 oktober 2020 door Careaz in Lichtenvoorde.

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie over het aanbod en de mogelijkheden bij Careaz als werkgever. De website bevat relevante informatie voor (mogelijk toekomstige) nieuwe collega’s en vrijwilligers, organisaties, (zorg-)partners, opleidingen, gemeenten en overige geïnteresseerden. De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. We proberen de informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Er kunnen aan deze website echter geen rechten ontleend worden.

Gebruik content

De inhoud van deze website en op het Careaz-logo rusten auteursrechten. Niets uit deze website mag op enigerlei vorm of wijze gekopieerd en/of veranderd worden zonder voorafgaande toestemming van de afdeling Communicatie van Careaz. Dat geldt met nadruk voor de gebruikte foto’s.

Linken naar werkenbijcareaz.nl

Links vanuit andere website naar de werkenbijcareaz-website is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van Careaz niet aantast en mits ermee geen instemming door en/of steun van Careaz wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is. Linken naar deze website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage.