Leerwerkplek

Bij Careaz kun je de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) volgen voor helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4. Je krijgt als leerling een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding en je verdient salaris. Je gaat voor de theorie een aantal uren in de week naar school, de overige tijd werk je in de praktijk bij Careaz. Je maakt breed kennis met alle zorg en ondersteuning die Careaz biedt op locaties en in de thuiszorg.

Oriëntatiebaan

Ga je als zij-instromer starten met een opleiding? Dan kun je bij Careaz in een oriëntatiebaan van maximaal drie maanden alvast kennismaken met de zorg. Je krijgt een arbeidsovereenkomst en gaat werken in het team waar je ook als BBL-leerling gaat werken. Je maakt alvast kennis met de doelgroep en ontdekt wat er als leerling van je wordt verwacht. Een oriëntatiebaan biedt je de gelegenheid om alvast sfeer te proeven en ervaringen op te doen. Aan het eind van de periode bespreken we welke leervragen je meeneemt bij de start van je opleiding.

Ga naar de vacatures

‘Ik begon een jaar geleden als leerling en kwam echt in een warm bad terecht. Ik kon met allerlei vragen bij iedereen van het team terecht. Iedereen zag me ook direct als ‘echte’ collega’

Martine Schutten, zij-instromer